Przejdź do głównej zawartości
  • Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Moodle CKU Toruń

SPC.07. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. Kwalifikacyjne kursy zawodowe
  4. Gastronomia - HGT.02, HGT.12, SPC.01, SPC.03, SPC.07
  5. SPC.07. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych

Język angielski zawodowy -SPC.07

  • Prowadzący: Anna Krawczyk

Laboratorium żywności - SPC.07

  • Prowadzący: Marta Topolewska

Maszyny i urządzenia - SPC.07

  • Prowadzący: Anna Umańska

Organizacja produkcji - SPC.07

  • Prowadzący: Anna Umańska

Przedmioty gastronomiczne - SPC.07

  • Prowadzący: Angelika Stężewska
  • Prowadzący: Anna Umańska

Technologia żywności z elementami towaroznawstwa - SPC.07

  • Prowadzący: Anna Umańska
Strona główna
klass
Informacje
  • Strona CKU
Kontakt

Plac św. Katarzyny 8, 87-100 Toruń

Telefon : 56-657-74-90

E-mail : sekretariat@cku.torun.pl

Sieci społecznościowe

Copyright © 2019 - Centrum Kształcenia Ustawicznego. Powered by Moodle

Podsumowanie przechowywania danych